JOB VACANCY

Back Office

Store

Food & Beverage

Requirements:

  • Bachelor’s Degree in Design, Visual Merchandise
  • Experienced 2-3 years in Marketing or related field (retail industry)
  • Proficiency in basic design software (Photoshop, Illustrator, InDesign, Corel), color theory, and layout 
  • Create design and execute display installations according to plan, ensuring quality and timelines
  • Working with well organized deadline, strong analytical skills, good detail orientation
  • Ability to clearly communicate ideas and collaborate with cross-functional teams
  • Strong organizational, time management skills and capability to motivate and train VM team
  • Good aesthetic sense with a keen eye for detail and ability to translate brand vision into visual displays.
  • Assist with management and reporting
  • Experience min. 2 years as a Merchandising in retail industry

  • Assist in the development of new private label products, (market research, product concepting, and sourcing)

  • Excellent project management, organizational, and communication skills

  • Strong Analytical Skills
  • Inventory Management Expertise stockouts or overstocking
  • Logistics and Distribution management
  • Demand Planning
  • Problem-Solving Skills
  • Familiarity with ERP (Enterprise Resource Planning) systems, supply chain management software (minimum WMS & TMS)
  • Planning and forecasting demand
  • Procurement (sourcing raw materials or products)
  • Production and manufacturing
  • Inventory management
  • Logistics and transportation
  • Distribution and delivery
  • Customer service and support
  • Supply chain management is concerned with optimizing the entire system, from the procurement of raw materials to the delivery of final products to customers.
  • Pengalaman 2-3 tahun sebagai Mobile Developer, lulusan D3/S1 Ilmu Komputer/ Teknik Informatika/ Sistem Informasi
  • Komunikatif, mampu bekerja dalam tim, problem-solving kuat
  • Terbiasa menyelesaikan proyek sesuai tenggat waktu
  • Berpengalaman dengan React Native/ReactJS dan responsive design
  • Menguasai MySQL: desain skema, optimasi query, CRUD
  • Backend menggunakan Laravel: RESTful API, keamanan aplikasi
  • Menguasai Git untuk version control dan debugging aplikasi
  • Nilai tambah: Familiar dengan cloud (AWS/GCP) dan metode Agile
  • S1 Mekanik, Elektro atau Engineering dan setara
  • Pengalaman min. 2 tahun
  • Memiliki kemampuan analitik dan interpersonal
  • Membuat jadwal kunjungan kerja dan perbaikan team
  • Mengetahui dan mampu melaksanakan perbaikan semua bagian pada gedung/bangunan
  • Mampu membuat perencaan anggaran.
  • Memahami dan mampu melakukan pembinaan karyawan
  • Memahami dan mampu melakukan penilaian kinerja karyawan
  • Tenaga ahli bangungn – profesional
  • Memahami mechanical electrical plumbing terutama instalasi listrik dan panel listrik ( single & 3 phase)
  • Memahami AC , pendingin , coldrooom, showcase
  • Memahami mesin-mesin kitchen dan mesin Bakers production.
  • Pendidikan Min. SMA/SMK, sederajat
  • Mempunyai kendaraan pribadi sepeda motor dan SIM C
  • Diutamakan berdomisili di Bali
  • Bersedia melaksanakan Stock Opname
  • Perempuan
  • Pendidikan Min. SMK Akuntansi/Diploma
    Berpengalaman menggunakan mesin EDC (min 6 bln)
  • Menguasai Bahasa Inggris (min. Basic)
  • Mempunyai kendaraan pribadi sepeda motor dan SIM C
  • Bersedia melaksanakan Stock Opname
  • Pengalaman: 1-3 tahun sebagai Chef De Partie, memiliki sertifikasi kuliner formal
  • Keahlian: Menguasai teknik memasak, keamanan pangan, dan kebersihan dapur
  • Detail-Oriented: Teliti dalam presentasi makanan, standar sanitasi, dan kualitas hidangan
  • Komunikasi & Kolaborasi: Mampu bekerja sama dengan tim lintas departemen di dapur
  • Manajemen Waktu: Terampil mengatur jadwal kerja, memastikan efisiensi operasional dapur
  • Problem-Solving: Cepat mengatasi tantangan terkait operasional dapur
  • Min. 10 years of experience in large organization such as 5 star hotels
  • Min of 2 speciality in pastry (chocolate, sugar work, macaron, etc..)
  • High Knowledge of French (European) Pastry
  • Able to lead and improve competency of the team
  • Able to planify, rationalize and realize production
  • Good understanding and practice of integrated system
  • HACCP certified
  • Pendidikan Min. SMK Tata Boga/FB Product
  • Pengalaman sebagai cook di hotel/restaurant (min 6 bln)
  • Mempunyai kendaraan pribadi sepeda motor dan SIM C
  • Pendidikan Min. SMK Tata Boga/F&B Product
  • Diutamakan memiliki pengalaman training cook atau butcher (min 6 bln)
  • Terbiasa menggunakan pisau dan mempunyai pengalaman memotong daging (Pork, Chicken, Beef, Fish dan Seafood)
  • Mempunyai kendaraan pribadi sepeda motor dan SIM C
  • Pendidikan D3/SMK atau setara
  • Pengalaman min. 2 tahun
  • Bertanggung jawab atas pengawasan, perbaikan dan pemeliharaan peralatan serta mesin produksi roti dan memastikan kelancaran produksi /operasional
  • Memiliki kemampuan analitik dan interpersonal skill
  • Leadership
error: Content is protected !!