JOB VACANCY
Back Office
Store
Food & Beverage
Requirements:
- Bachelor’s Degree in Design, Visual Merchandise
- Experienced 2-3 years in Marketing or related field (retail industry)
- Proficiency in basic design software (Photoshop, Illustrator, InDesign, Corel), color theory, and layout
- Create design and execute display installations according to plan, ensuring quality and timelines
- Working with well organized deadline, strong analytical skills, good detail orientation
- Ability to clearly communicate ideas and collaborate with cross-functional teams
- Strong organizational, time management skills and capability to motivate and train VM team
- Good aesthetic sense with a keen eye for detail and ability to translate brand vision into visual displays.
- Assist with management and reporting
Experience min. 2 years as a Merchandising in retail industry
Assist in the development of new private label products, (market research, product concepting, and sourcing)
Excellent project management, organizational, and communication skills
- Strong Analytical Skills
- Inventory Management Expertise stockouts or overstocking
- Logistics and Distribution management
- Demand Planning
- Problem-Solving Skills
- Familiarity with ERP (Enterprise Resource Planning) systems, supply chain management software (minimum WMS & TMS)
- Planning and forecasting demand
- Procurement (sourcing raw materials or products)
- Production and manufacturing
- Inventory management
- Logistics and transportation
- Distribution and delivery
- Customer service and support
- Supply chain management is concerned with optimizing the entire system, from the procurement of raw materials to the delivery of final products to customers.
- Pengalaman 2-3 tahun sebagai Mobile Developer, lulusan D3/S1 Ilmu Komputer/ Teknik Informatika/ Sistem Informasi
- Komunikatif, mampu bekerja dalam tim, problem-solving kuat
- Terbiasa menyelesaikan proyek sesuai tenggat waktu
- Berpengalaman dengan React Native/ReactJS dan responsive design
- Menguasai MySQL: desain skema, optimasi query, CRUD
- Backend menggunakan Laravel: RESTful API, keamanan aplikasi
- Menguasai Git untuk version control dan debugging aplikasi
- Nilai tambah: Familiar dengan cloud (AWS/GCP) dan metode Agile
- S1 Mekanik, Elektro atau Engineering dan setara
- Pengalaman min. 2 tahun
- Memiliki kemampuan analitik dan interpersonal
- Membuat jadwal kunjungan kerja dan perbaikan team
- Mengetahui dan mampu melaksanakan perbaikan semua bagian pada gedung/bangunan
- Mampu membuat perencaan anggaran.
- Memahami dan mampu melakukan pembinaan karyawan
- Memahami dan mampu melakukan penilaian kinerja karyawan
- Tenaga ahli bangungn – profesional
- Memahami mechanical electrical plumbing terutama instalasi listrik dan panel listrik ( single & 3 phase)
- Memahami AC , pendingin , coldrooom, showcase
- Memahami mesin-mesin kitchen dan mesin Bakers production.
- Pendidikan Min. SMA/SMK, sederajat
- Mempunyai kendaraan pribadi sepeda motor dan SIM C
- Diutamakan berdomisili di Bali
- Bersedia melaksanakan Stock Opname
- Perempuan
- Pendidikan Min. SMK Akuntansi/Diploma
Berpengalaman menggunakan mesin EDC (min 6 bln) - Menguasai Bahasa Inggris (min. Basic)
- Mempunyai kendaraan pribadi sepeda motor dan SIM C
- Bersedia melaksanakan Stock Opname
- Pengalaman: 1-3 tahun sebagai Chef De Partie, memiliki sertifikasi kuliner formal
- Keahlian: Menguasai teknik memasak, keamanan pangan, dan kebersihan dapur
- Detail-Oriented: Teliti dalam presentasi makanan, standar sanitasi, dan kualitas hidangan
- Komunikasi & Kolaborasi: Mampu bekerja sama dengan tim lintas departemen di dapur
- Manajemen Waktu: Terampil mengatur jadwal kerja, memastikan efisiensi operasional dapur
- Problem-Solving: Cepat mengatasi tantangan terkait operasional dapur
- Min. 10 years of experience in large organization such as 5 star hotels
- Min of 2 speciality in pastry (chocolate, sugar work, macaron, etc..)
- High Knowledge of French (European) Pastry
- Able to lead and improve competency of the team
- Able to planify, rationalize and realize production
- Good understanding and practice of integrated system
- HACCP certified
- Pendidikan Min. SMK Tata Boga/FB Product
- Pengalaman sebagai cook di hotel/restaurant (min 6 bln)
- Mempunyai kendaraan pribadi sepeda motor dan SIM C
- Pendidikan Min. SMK Tata Boga/F&B Product
- Diutamakan memiliki pengalaman training cook atau butcher (min 6 bln)
- Terbiasa menggunakan pisau dan mempunyai pengalaman memotong daging (Pork, Chicken, Beef, Fish dan Seafood)
- Mempunyai kendaraan pribadi sepeda motor dan SIM C
- Pendidikan D3/SMK atau setara
- Pengalaman min. 2 tahun
- Bertanggung jawab atas pengawasan, perbaikan dan pemeliharaan peralatan serta mesin produksi roti dan memastikan kelancaran produksi /operasional
- Memiliki kemampuan analitik dan interpersonal skill
- Leadership